pondělí 8. října 2007

Darina Rolincová a Michael Jackson

Ano, ti dva se sobě začínají stále více a více podobat. Obě celebrity místo planých stížností na svoji fyziognomii aktivně přistupují se skalpelem ke své tělesné schránce.

Kam tyto zásahy přivedli Michala Jacksona je všeobecně známé. Není to totiž v současné době velká chlouba plastické chirurgie. lidského klonu, při jehož vývoji se postupovalo značně neform Jeho vzhled připomíná jakéhosi mimozemšťana, vyvinutého zálně. Mnoho vtipů o jeho nasazovacím nosu, kterých koluje pro internetu budiž toho dokladem.

Stejnou cestou se vydala Darina Rolincová, kdysi docela hezké děvče, dnes již jakási pohyblivá reklama na "urob si sám".

Umělé prso je umělé prso. Kdo měl možnost si na něj sahnout, může potvrdit. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že umělé prso je lepší než umělá noha. Má jistě význam pro někoho, komu bylo amputováno. Pro normální zdravou ženu se nehodí.

Umělé prso je k rozpoznání velmi snadno. Je tvrdé a nepřirozeně kulaté. Přeji vám, abyste na něj nikdy nenarazili. A pokud ano, tak jen na televizní obrazovce

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Free BlogSpot Templates - Modified for 3-Column Layout by Hoctro